Modern design

Valami újszerűben gondolkodik? Modern stílusú megoldást szeretne? Tökéletes helyen jár, mi szívesen segítünk önnek megtervezni, kitalálni. Hívjon minket és kérjen helyszíni felméréshez időpontot. A felmérés során átbeszéljük valamennyi kérdését és a végén ajánlatot is adunk.

Miért minket válasszon?

Cégünk munkatársai, több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek és a piacon elérhető legjobb minőségű anyagokkal dolgoznak. Teszik ezt azért, hogy ön tökéletesen elégedett legyen munkánkkal. Nálunk van egy aranyszabály: A munkánk csakis akkor érhet véget, ha ön tökéletesen elégedett.

Burkolás mesterfokon

Ne várjon heteket vagy hónapokat más szakemberre. 

Ingyenes felmérést biztosítunk minden ügyfelünknek Budapest és környékén!
Ön nem veszít semmit sem, ha tőlünk is kér ajánlatot!

Az otthon, ahol az ember igazán jól érzi magát, felbecsülhetetlen érték.

A burkolás során nem szabad spórolni a felületek kialakításán- a minőség elsődleges szempont. A rosszul elvégzett burkolás komoly problémákat okozhat akár rövid, akár hosszútávon. Fontos, hogy a felületek stabilak maradjanak, és megbízhatóan funkcionáljanak. Ezért nem mindegy, hogy milyen a felrakás minősége. A profi burkolás kiemelt szempontnak számít. rendkívül bosszantó lehet, ha az elvégzett munka egy idő után kárba vész. Egy csempézett felület javítása csak nehezen megoldható, és sok pénzbe, energiába és fáradságba kerül. Válassza Ön is a megbízhatóságot minden időben, és a profi burkolást! Fontos, hogy akár a nappali burkolás, a konyha burkolás, vagy a fürdőszoba burkolás is megfelelő minőségben történjen. Ha a pénzéért a legjobb szolgáltatást szeretné, akkor ragaszkodjon a minőséghez, és a profi burkoláshoz!

Egyeztessünk az igényeiről

Szeretné a fürdőszobáját rendbe hozni, a konyháját újra csempéztetni, a teraszának más hangsúlyt adni? Forduljon hozzám, ha tanácsra van szüksége és ismerje meg megvalósítási ajánlatomat! A burkolás ára minden esetben az igényekről való egyeztetés után határozható meg. Pontos árajánlat adásához, kérem vegye fel velem a kapcsolatot.

Kiváló ár-érték arány

Amennyiben önnek kizárólag a tökéletes munka, az elfogadható munka.

Szakmai ügyfélszolgálat.

Nálunk szakember fogadja hívását, így minden kérdését megtudjuk válaszolni.

Garanciát vállalunk a minőségre

Csak a legjobb minőségű termékeket használjuk, munkánkra garanciát vállalunk.

Vélemények

Arday Viktor

EDZŐ

“János nagyon jó burkoló. Szépek a szélek, nagy hangsúlyt fektetett az előkészítésre és a részletekre is a burkolás során.”

Biró Katalin

VÁLLALKOZÓ

“Alapos munkát végzett, igazi álom fürdőszobánk lett Jánosnak köszönhetően.”